.

.

Cigaru slučaj s električni upaljač USB Punjiva,Dispenzer za крашбола za портсигара 2 u 1,Podizači lopte eksplozije,Cigarete Filter s ментоловой kapsula DIY,Беспламенный,Ветрозащитный (Zelena)

Cigaru slučaj s električni upaljač USB Punjiva,Dispenzer za крашбола za портсигара 2 u 1,Podizači lopte eksplozije,Cigarete

HRK 59.97
Roba

【Dizajn 3-u-1】cigaru slučaj + : Arc upaljač USB+Dozator zgnječen svijeta, Podizači eksplozivne kugle.Nema plina/goriva ne treba.Nema plina/goriva ne treba.Napaja se iz baterije visoka sigurnost i ekonomičnost.Napomena : Kuglice u kompletu nije uključena u cijenu. 【Ignite volfram žice】Upaljač opremljen debelog svitka,zamjenu svitka,kvalitetan litij baterija,materijal metal+PC plastike,čvrst,čuva vaše cigarete svježe i duže.Ne stvara plamen, i možete Прикурить cigaretu u svim vremenskim uvjetima. 【Zaštita】je Izrađen od visoko-kvalitetne kućište od ABS i aluminijske legure,obrađen označene na usporednom nacrtu,otporna na vlagu,ima dobru tlačne čvrstoće za dobru zaštitu svojih cigareta. 【Punjiva ветрозащитная беспламенная upaljač】se Može puniti putem USB kabel iz računala, punjače za mobilne telefone i tako dalje(Izlazni napon : 5 v dc izlazna struja : 1,0 A) Molimo vas da napunite nakon primitka robe. 【Kapacitet】Izvadite pisak za cigarete, u kojem može stati 10шт običnih cigareta ili 20шт tanke cigarete.Boja : Zelena.

R

Najbolje ponude u kategoriji