.

.

2 kom. Sportski tvrdi šešir za usta, Soft tvrdi šešir za usta s remenom,tvrdi šešir za nogomet,Лакросса,Hokeja,Košarke,MMA,Boks,tvrdi šešir za usta, Nogometni Pisak za mlade i Odrasle (Crno-Zelena)

2 kom. Sportski tvrdi šešir za usta, Soft tvrdi šešir za usta s remenom,tvrdi šešir za nogomet,Лакросса,Hokeja,Košarke,MMA,Boks,tvrdi

HRK 50.64
Roba

⚽【Paket uključuje】Ćete dobiti ukupno 2 zaštitne kapice za mma, uključujući i 2 блэкгрина.Oni će biti zgodan za vas u premještanja, najbolje će zaštititi braces, a također može biti obješen na torbu, ne blokira mjesto. ⚽【Visoko kvalitetni materijal】Omladinski štitnika za usta izrađen od visoko-kvalitetne prehrane EVA materijala koji je izuzetno izdržljiv,mekan i sigurno koristili za zaštitu zuba i desni od udaraca i povreda tijekom treninga ili natjecanja. ⚽【Soft dizajn】 Štitnika za bravice, savršeno je prikladan za vaše usne.Ona je pogodna za odrasle i mladež, lako može формовке, dobro je fiksna i uske protiv.On ima mek memorijom, koja vam omogućuje da dobijete savršeno stanje, ponavljajući proces montaže nekoliko puta. ⚽【Высокофункциональный】 Zaštitna maska za usta za nogomet pruža sveobuhvatnu zaštitni poklopac za gornji aparatić, pruža potpunu zaštitu usne šupljine prilikom najjačih utjecaje, štiteći obraze i jezik, a također štiti usne i domaći obrazi od dna zagrade.Savršen za natjecanja ili спичечной prakse. ⚽【Široku primjenu】Ovaj skup капп pogodan za sve kontaktnih sportova, zahtijevaju капп, kao što su košarka, nogomet, boks, sportovi na vodi i druge sportove na otvorenom.To je posebno dizajniran za zaštitu zubi profesionalce i početnike, kako bi izbjegli ozljede tijekom sportske aktivnosti.Ovo je također dobar poklon za ljubitelje sporta.Boja : Crno-Zelena.

R

Najbolje ponude u kategoriji