.

.

Zvučnik za tuširanje Bluetooth Bežične vodootporni zvučnik s FM radio i višebojne led žaruljama Zvučnik za telefoniranje bez korištenja ruku na присоске koristi za plovila/Vozila/Duša/Kupaonice/Bazen/Plažu/Na otvorenom (Plava)

Zvučnik za tuširanje Bluetooth Bežične vodootporni zvučnik s FM radio i višebojne led žaruljama Zvučnik za telefoniranje

HRK 107.97
Roba

【ŠIROKA KOMPATIBILNOST】 Ovaj vodootporni zvučnik Bluetooth kompatibilan sa smartphone, tablet rade, računala, MP3, MP4 i drugim Bluetooth uređajima preko Bluetooth manje od 6 sekundi. 【NEVJEROJATNO VRIJEME trajanja baterije】Zahvaljujući snažnoj bateriji kapaciteta 650 mah u ovom vodootporni dinamici Bluetooth on može raditi u roku od 8 sati.Osim toga, on je opet u potpunosti se puni za manje od 3 sata!. 【JAKA АДСОРБИРУЮЩАЯ SPOSOBNOST】 Dojenče čvrsto priključen na staklu, keramici ili bilo koje druge glatke površine.možete ga staviti u tuš, kupaonica, automobil, brod, plaža, vrt ili na bilo koje drugo mjesto. 【VIŠENAMJENSKI ZVUČNIK】pomoću ovog višenamjenskog dinamika možete uživati u glazbi s многоцветным led rasvjetom(crvene, plave, zelene , šarene), slušati FM radio i upućivanje poziva bez uporabe ruku.Pouzdano i jednostavno povezivanje sa visokim kvalitetom zvuka. 【PUNI POVRAT】Za vaše zadovoljavajuće iskustvo kupnje, molimo ne ustručavajte se kontaktirati nas, ako ništa u našem proizvodu vas ne zadovoljava, možemo sa zadovoljstvom обслужим vas, a mi smo i obećali puni povrat novca.

R

Najbolje ponude u kategoriji