.

.

Profesionalni Stroj za mliječne koktel,Komercijalni Mikser za piće od nehrđajućeg čelika 110 U dvokrevetnoj/jednokrevetnoj glavom (opcija)18000 o. / min. Home mikser za mliječnih koktela, high-Speed mikser za sladoled, Miješalica u SAD-u (3 glave)

Profesionalni Stroj za mliječne koktel,Komercijalni Mikser za piće od nehrđajućeg čelika 110 U dvokrevetnoj/jednokrevetnoj

HRK 615.00
Roba

☃【Proizvođač mliječnih koktela sa 3 glave】Pakiranje : 1 mikser za piće sa 3 glave ; 3 šalice od nehrđajućeg čelika višekratne 800 ml; 3 šalice za PC.NAPOMENA : frape ne mora popunjeno (do 2/3 mlijeka koktel). ☃【2 Brzine】Ovaj električni proizvođač mliječnih koktela ima veće brzine i nižu brzinu,10000р/min za 1 brzinu, 14000р/min za 2 brzine.možete podesiti brzinu u skladu s vašim potrebama i stvoriti svilenkastu i delikatna tekstura mlijeka koktel. ☃【Široko korištenje】Je savršen izbor za miješanje mliječnih koktela, miješajući čaj s mlijekom, miješanje voćnog čaja, miješanje koktela, miješanje mliječne pjene je pogodan za sve vrste čaja trgovine, kafić, prodavaonica pića, vinski barovi i tako dalje. ☃【Jednostavnost korištenja 】Ulijte napitak u čašu za mliječne koktel.Frape ne mora popunjeno (barem 2/3 mlijeka koktel).Odaberite odgovarajuću brzinu u pogledu zahtjeva.(Niska ili visoka brzina). ☃【Kvalitetan】Kućište od nehrđajućeg čelika, kućište motora ima visoku otpornost na pritisak i oštećenja, što može zaštititi motor od oštećenja i trajnosti.Veličina : 3 glave.

R

Najbolje ponude u kategoriji