.

.

Magnetska ploča za hladnjak,Mala Magnetska ploča za suho brisanje 12× 8 cm za hladnjak Magnetske ploče za hladnjak/ured/E, Obostrane ploče s magnetski ivica i 4 markera, 2 magneta.

Magnetska ploča za hladnjak,Mala Magnetska ploča za suho brisanje 12× 8 cm za hladnjak Magnetske ploče za hladnjak/ured/E,

HRK 29.97
Roba

【Magnetske ploče za hladnjak i radne površine.】Zahvaljujući ugrađenim magnetnim i нескользящим rubovima sa stražnje strane ovog odbora za hladnjak veličine 12×8 cm može magnetska pridržavaju hladnjak ili bilo magnetiziranom površine.A također ima 2 boje magnet, na koji možete staviti sliku ili papir na svoj hladnjak. 【Obostrane odbora za Suho Brisanje.】U kombinaciji s jedinicom za obostrani magnetne površine možete lako okrenuti malu ploču za pisanje na drugoj strani, kad god želite, na poslu, u kući zadatku ili školskom radu.Bolje organizujte svoje svakodnevne dužnosti, obveze i zabavne aktivnosti kod kuće, u školi ili na poslu. 【 Glatka pisanje i lako se briše.】Poboljšana je glatka i magnetne površine za snimanje omogućava lako pisanje, crtanje i crtanje na ploči sve što želite.Riječi na bijelom brodu možete lako izbrisati, ne ostavljajući nikakve mrlje.Nema duhova s grafičkim oznakama. 【Prenosiv i lagan glačanje.】Zahvaljujući savršenom veličine 12"x 8" i težini 0,56 kg, ova mala ploča za suho brisanje je idealan i praktičan za višekratnu upotrebu, staviti ga na stol ili jednostavno držati u rukama nešto prikazali.Odlično za kuće, škole i urede. 【Odličan niz magnetske ploče.】Dolazi s grafičkim oznakama suho brisanje 4 kom. s poklopcem za gumice (2 crne, 1 plava, 1 pink) i magnet za osmjeha 2 kom. Ova mala ploča za suho brisanje za hladnjak-set savršen poklon za svoju djecu za crtanje, crtanje, rano učenje i studiranje. 12" x 8" Mala Magnetska ploča za suho brisanje za hladnjak.

R

Najbolje ponude u kategoriji