.

.

80 kom. Pauspapir Papir Za Transfer Papir Fotokopirni papir sa 5 kom. Reljefni Olovka za Prijenos Slike na Platno,drvo,Tkanine za križićima,Papir, Ručno oslikane(8,3 x 11,7 cm)

80 kom. Pauspapir Papir Za Transfer Papir Fotokopirni papir sa 5 kom. Reljefni Olovka za Prijenos Slike na Platno,drvo,Tkanine

HRK 180.60
Roba

【U kompletu】80 listova prenosivi papir. 20 crnih, 20 plavih, 10 crvenih, 10 žutih, 10 zelenih, 10 bijelih i 5 стилусов za utiskivanje.Što više boja i količina, više mogućnosti za svoj dizajn. 【Savršen odgovor】super za transfer predložak, predložak koji ste kopirali s pomoću papira za prijenos, jasan, linije gotovi, a različite boje prikazuju različite efekte. 【Reusable передаточная papir】Praćenje se može ponovno koristiti bez česte kupnje, štedi novac i trud.Možete stvoriti prilagođene predloške u skladu sa svojim željama.Переводная papir ne razmazi i ne выцветет.To je najbolji izbor za slikanje i umjetničkog stvaralaštva. 【Topiv u vodi pauspapir】Papir za prijenos izrađen od visoko kvalitetnih materijala, površina je glatka i ravna, nju nije lako razbiti ili помять, reusable i topiv u vodi, ima dobru влагостойкостью i dobre prozračnosti. 【Naširoko koristi】Pauspapir pogodna za prijenos tiskanih slika na drvetu, vez, tkanina, papir, glinu, keramici, metalu, ručno oslikane, koži.To daje vrlo dobru priliku za ljude koji vole crtati ili koji se ne mogu izvući.To je vrlo praktičan kreativan rad.Naširoko se koristi pauspapir je vrlo pogodan za kućnu ili uredsku uporabu, pogodan za papir, metal, drvo, tkanina, stakla, gline, keramike, vez.Specifikacija Veličina papira za prijenos : 21 x 29,7 cm/8,3 x 11,7 cm (veličina A4) u Boji : crna,plava,žuta,crvena,zelena,bijela Dužina olovka za utiskivanje : 13 cm/5 inča, jedan promjer glave : 3 mm, 2.5 mm, 2 mm, 1 mm, 0,8 mm, a drugi promjer glave : sve iste veličine 1,5 mm. Napomena.1.In u procesu prijenosa slike переносную papir ne može pomicati, tako da je potrebno sačuvati stabilnost papira. 2.Možete ga izvući nekoliko puta, kako bi boja slike jasnije. 3.Namočite krpu u vodi više od pola sata, i slika će nestati.Ako imate bilo kakvih ostataka, molimo vas, operite ga opet sa sapunom i vodom.Upute 1. Stavite papir za transfer tkanina (u boji strana okrenuta prema dolje). 2. Nanesite slika, može prenijeti, na papiru za transfer. 3. Pobrinite se slika na platno pomoću dip olovku za crtanje. 4. Вышивайте na tkiva, će biti vidljivi uzoraka.Paket uključuje 20 x crnu prijenosna papir 20 x plavu prijenosna papir 10 x crvenu prijenosna papir 10 x žuti prijenosna papir 10 x zelenu prijenosna papir 10 x bijeli prijenosna papir 5 x olovka za utiskivanje.

R

Najbolje ponude u kategoriji