.

.

YMDJL Prijenosni AM FM radio sa zvučnikom Bluetooth i čitačem SD kartice,MP3-player s priključkom za slušalice,Automatsko skeniranje,Tranzistor Radio s punjiva baterija (Plava)

YMDJL Prijenosni AM FM radio sa zvučnikom Bluetooth i čitačem SD kartice,MP3-player s priključkom za slušalice,Automatsko

HRK 40.80
Roba

1.Funkcije : AM/FM radio,zvučnik, Bluetooth,led svjetiljka, USB reprodukcija,reprodukcija TF kartice, AUX,MP3-player. 2.Bluetooth tehnologija 5.0 : Bluetooth 5.0 pruža niz povezivanje do 66 ft i osigurava stabilan prijenos.Kompatibilan je sa svim Bluetooth uređajima.Nakon potpune implementacije bežične veze možete se spojiti na i Phone, i Pad,Android, Itd. Nakon prvog uparivanja Bluetooth veze zvučnici se mogu automatski upisuje pri svakom pokretanju;Oni mogu osjetiti prisutnost kino. 3.Unaprijeđeni čip radija i сверхдлинная antena ga čine snažan AM FM signal čak i u udaljenim mjestima.Dugim pritiskom tipke pauze automatski traži i spremanje postaje.Budite dostupni za odabir radio stanica i glazbe MP3 s digitalnim tipkama 0-9, za seniore radio više udobno i sigurno. 4.Ugrađen magnetni zvučnik i sloj zaštite bas, trenutno se nalazi stereo savršenu kvalitetu zvuka; baterija velikog kapaciteta, kada je baterija napunjena, maksimalna glasnoća može reproducirati oko 3-4 sata, normalna glasnoća može raditi oko 5-6 sati ili čak 8 sati, kapacitet baterije 1000 mah. 5.Dolazi s remenom za nošenje; na браслету na zglob priključen ključ, koji se može staviti u sigurnosnu priključnicu na stražnjoj strani uređaja; to je vrlo čvrst stalak.FM радиочастота : 70-108 Mhz.Радиочастота AM : 522-1710 khz.

R

Najbolje ponude u kategoriji