.

.

Vintage Kutija za nakit Hipiwe, Organizator za pohranu škrinje s blagom u obliku stare krune,Metalne Naušnice/Ogrlice/Torbica za prstenova, Poklon kutija na memoriju za djevojke i žene (mala)

Vintage Kutija za nakit Hipiwe, Organizator za pohranu škrinje s blagom u obliku stare krune,Metalne Naušnice/Ogrlice/Torbica

HRK 35.97
Roba

★Mereial - Izrađen od цинкового legure, koji je čvrst,izdržljiv,bez hrđe i неувядаемости,kvalitetan materijal i fine izrade. ★ Baršunasti unutrašnjost - Crni baršun linije unutar meke i ugodne na dodir ,također mogu zaštititi svoje omiljene blago od prašine i ogrebotina. ★ Lijep dizajn - Poseban dizajn krune, urezani fin retro uzorkom i nekoliko sjajnih sićušnih kristala po cijeloj površini ,starinski i elegantan,savršen za prikupljanje ili kao dobrog organizatora za pohranu naušnica,prstena ili drugih sitnih ukrasa, to je također vrlo atraktivan ukras u retro stilu, koji poboljšava ukupnu estetiku svog komoda. ★ Izvrstan dar - To je lijep poklon svojim najdražima za rođendan, godišnjicu, majčin Dan, Valentinovo, Božić, Vjenčanje.Žene i djevojke će biti iznenađeni, uzimajući kao šarmantan i plemenit kovčeg za nakit. ★ Veličina(D x Š x v) - 2,3"x 2,3"x 2,1" ; Male veličine,molimo, obratite pozornost na veličinu prije kupnje.Veličina : Mali.

R

Najbolje ponude u kategoriji