.

.

Bonropin Veliki Skup Božićnih oblikovatelji za keks 8ШТ - Glava djeda mraza,Štaka,Šešir,Rukavice,Božićno drvce,Čarapa,Medenjak Čovječuljak,Pahuljica.

Bonropin Veliki Skup Božićnih oblikovatelji za keks 8ШТ - Glava djeda mraza,Štaka,Šešir,Rukavice,Božićno drvce,Čarapa,Medenjak

HRK 38.94
Roba

❤️[VELIKI SKUP BOŽIĆNIH OBLIKOVATELJI za BISKVIT 8 KOMADA] najpopularnija Je kombinacija oblikovatelji za kolačiće za božićne zabave U paket je uključeno : Glava djeda mraza,Šešir,rukavice,Medenjak čovječuljak,Božićno drvce,Čarapa,Štaka,Pahuljica. ❤️[CERTIFICIRANI SIGURNE HRANE]- Naše kalupe za kolačiće izrađene od hrane nehrđajućeg čelika i testirani od strane treće strane agencije i trajnije od drugih šikare.Ne hrđa,ne sadrži kemikalije, nije toksičan. ❤️[SIGURNO U KORIŠTENJU] - Kalupe za kolačiće Bonropin imaju glatku površinu koja neće oštetiti vaše prste.Preporučujemo ga sušiti nakon ručnog pranja, kako bi produžili vijek trajanja.Lako se čisti.Mogu se prati u stroju za pranje posuđa. ❤️[IDEALNE ZURKE I BOŽIĆNI POKLON] - Bez obzira da li ste samo korisnik ili poklon, da li ste profesionalni majstor u kuhanju ili početnik u kuhinji, vi zaslužujete najbolje oblikovatelji za kolačiće od nehrđajućeg čelika, koji će hranu i zabavu interesantnijim. ❤️[ODGOVARAJUĆU VELIČINU] - Svaki od naših noževa za kolačića je više puta testiran za razvoj najbolje ergonomski i odgovara veličina.Potrepštine za zabave BONROPIN posvećeni i predani onome ponuditi našim klijentima vrijednosti (širom svijeta) je, bez sumnje, naši proizvodi su visoke kvalitete, molimo odaberite nas, jer to je brand, dostojan vašeg poverenja.

R

Najbolje ponude u kategoriji