.

.

Torbica za dječju kamere Leayjeen Kompatibilan s Seckton/GKTZ/ВАТЕНИНОМ/ОЗМИ/ПРОГРЕЙСОМ/Devet kockice/Риндолом/LC-долида/Десуккусом i drugim digitalnim igračkama kamerama za djecu (Samo torbica) (Plavi)

Torbica za dječju kamere Leayjeen Kompatibilan s Seckton/GKTZ/ВАТЕНИНОМ/ОЗМИ/ПРОГРЕЙСОМ/Devet kockice/Риндолом/LC-долида/Десуккусом

HRK 44.97
Roba

????Vi ste uznemireni, jer su igračke vašeg djeteta u neredu?Vi osjećate da je slomljena zbog toga, da je igračka često se ošteti?U ovom kućištu fotoaparata možete pohraniti neke vrijedne fotoaparata kako biste spriječili oštećenja. ????Ova torbica za kameru pogodna za dječju kamere OMZER/ OMWay/ Veroyi/ Rege Moudal/ Hachi / JLtech .Oni se savršeno uklapaju. ????Visokokvalitetna munja, glatke kože i zaglavi.Izdržljiv materijal čini torba za fotoaparat više текстурной i vodootporan. ????Unutarnji dio je opremljen fiksnim elastične trake, koja može zaštititi kameru od udaraca i padova, a također je sigurna i pouzdana zaštita.Dizajn сетчатого remen torbe za fotoaparata omogućuje učinkovito kategorizirati i držati ručni pribor za pohranu. ????Približava Božić, vodimo povremene male darove u torbu.To može biti igračka dinosaura, to može biti mala igračka pas, ili to može biti nešto drugo.Nitko ne zna što je to, dok ga ne otvorite.

R

Najbolje ponude u kategoriji